De Zorgshow: een middag of avond vol klein geluk!

“Wij zetten de bloementjes buiten! Niets moet, maar alles mag! Geniet van echte klassiekers zoals ‘de mallemolen’ of ‘samen zijn’, waarnaar wij onze zorgshows hebben vernoemd. Samen met ouderen en mensen met een beperking gaan we terug in de tijd, toen de humor nog op straat lag. Naast de vele herkenbare luisternummers inspireren wij specifieke groepen tot klappen, meezingen en het maken van een dansje.”

Met Zorgshow.nl genieten senioren, bewoners van zorginstellingen, verzorgingstehuizen en gerelateerde organisaties van vrolijk vermaak in de vorm van muziek, goochelen en entertainment. Zorgshow.nl biedt naast haar duo en soloshows, seniorenprogramma’s op maat en intieme huiskamer-voorstellingen, die geschikt zijn voor elk budget.

Over ons

Het Feestduo Bekend van Tv treedt al jaren regelmatig op voor zorgcentra, instellingen en stichtingen die zich richten op vermaak van senioren en mensen met een beperking.
Wij maken graag mensen blij en we hebben affectie met kwetsbare doelgroepen zoals ouderen, mensen met Alzheimer en gehandicapten.
Die dankbare lach die doorbreekt op de gezichten van de toeschouwers geeft ons enorm veel energie.

Wij bieden een Soloshow en een Duoshow.
De Soloshow wordt gespeeld door Ton Bruining, de ene helft van het Feestduo Bekend van Tv. En als u de Duoshow boekt, komt het hele Feestduo Bekend van Tv bij u langs.
Beide opties staan garant voor een super-moment met veel herkenning en plezier.

Waarom moet u kiezen voor onze zorgshow?

Sfeerbeeld

Lachen is leven! Wij gloeien van trots als wij senioren en gehandicapten een onbezorgde en stralende lach bezorgen.

Echt maatwerk!

De zorgshow kan bij u op locatie besproken worden. Daarnaast kunnen wij voor grotere groepen het programma op maat maken.

De Zorgshow

Graag zijn wij uw partner in betaalbaar amusement met ludieke shows vol live zang en goochelen.
Onze soorten shows

Wij bieden standaard twee typen shows aan, namelijk een soloshow en een met het Feestduo Bekend van Tv. De soloshow is ook voor compactere gezelschappen en kleinere ruimtes geschikt.

Soloshow ‘De Mallemolen’

De Mallemolen is een persoonlijke Zorgshow met een verrassend gevoel van herkenning en nostalgisch verlangen naar een haast vervlogen tijden. In een mix van vrolijke liedjes, heerlijke humor én natuurlijk de medleys van vroeger zoekt Ton Bruining de interactie met de zaal. Met respect voor zijn publiek daagt hij zijn toehoorders uit om gezellig met hem mee te zingen.

Huiskamer show

‘De Mallemolen’ is ook uitermate geschikt voor huiskamers, waarbij Ton zich aanpast op de maximaal 10 bewoners en/of familieleden. Dit intieme programma combineert de leukste liedjes met de vele verzoekjes van zijn toehorend publiek.

Voorbeelden van de liedjes zijn:

Mallemolen
Aan de Costa del Sol
Brandend zand
Als de zon schijnt
Hello Mary Lou
Foxy Foxtrot
Dag Vader en dag Moeder
Even aan mijn moeder vragen
Met de vlam in de pijp
Huilen is voor jou te laat
New York New York
Old Town
Ik voel me zo verdomd alleen
Andre van Duin Carnavalsmedley Vleugels van mijn vlucht
Het is weer voorbij die mooie zomer You”ll Never Walk Alone
Hoogste Tijd

Prijs

De soloshow is entertainment voor ouderen en gehandicapten en kan zowel overdag als ’s avonds geboekt worden. Het seniorenprogramma is na overleg eveneens op maat te boeken vanaf € 199,00 ex. btw. (Duur show: één set 45 minuten)
Voor informatie kunt u het aanvraagformulier invullen of bellen met 06- 51151603

Feestduo Bekend van Tv met de show “Samen zijn”

De show ‘Samen zijn’ is en heerlijke mengeling van liedjes uit de tijd van toen met een vaak een lach en af en toe een traan. Op een soms hilarische wijze wordt het publiek op een interactieve manier meegenomen op een reis van herkenning. Het amusement voor senioren wordt subtiel doorspekt met ondeugende gedachten en mopjes. Met onverminderd enthousiasme maken Ton en Edward er samen met de aanwezigen een vrolijke boel van!

In dit gezellige muziekprogramma nemen Ton en Edward hun gasten mee naar de tijd van weleer en verwennen het publiek met de hits uit de platenkoffer van opa en oma. De herkenbare evergreens spelen zij met veel plezier en uiteraard zijn verzoeknummers van harte welkom. Deze duo-show is iets beweeglijker in vergelijk met de solo show. Na de pauze volgt regelmatig een polonaise en plegen de bewoners spontaan een dansje …

Prijs

De duo show is entertainment voor ouderen en gehandicapten en kan zowel ’s avonds als in het weekend geboekt worden. ‘Samen zijn’ is een middag of avondvullend programma en kan eveneens op maat aangevraagd worden. De duo show is te boeken vanaf € 350 ex. btw. (Duur show: twee sets van 45 minuten)

Voor informatie kunt u het aanvraagformulier invullen of bellen met 06- 51151603

 

FOTO IMPRESSIE