Zorgshow

Door de show van Pokoloko genieten oudere en gehandicapten van een vrolijk vermaak in de vorm van muziek, goochelen en entertainment. Wij bieden twee soorten shows aan die geschikt zijn voor deze doelgroep. Afhankelijk van het publiek zullen wij interactie zoeken, dit kan variëren van klappen, meezingen tot zelfs een klein dansje. De gasten zullen een gezellige avond hebben waar ze nog lang van na kunnen genieten! Wij bieden naast onze duo en soloshows ook seniorenprogramma’s op maat en intieme huiskamer-voorstellingen die geschikt zijn voor elk budget.

Doel en missie

Muziek roept emoties op en kan herinneringen omhoog halen. Het heeft een zeer positief effect op het geheugen en cognitief vermogen. Internationale studies tonen dan ook aan dat de sociale vaardigheden en emotionele toestand van mensen met Alzheimer kan verbeteren. Geef ouderen daarom een feestje van herkenning met een zorgshow van Pokoloko!

Waarom moet u kiezen voor onze zorgshow?

Sfeerbeeld

Lachen is leven! Wij gloeien van trots als wij senioren en gehandicapten een onbezorgde en stralende lach bezorgen.

Echt maatwerk!

De zorgshow kan bij u op locatie besproken worden. Daarnaast kunnen wij voor grotere groepen het programma op maat maken.

De Zorgshow

Graag zijn wij uw partner in betaalbaar amusement met ludieke shows vol live zang en goochelen.
Onze soorten shows

Wij bieden standaard twee typen shows aan, namelijk een soloshow en een met het Feestduo. Tevens kan de laatste uitgebreid worden met Zangeres Annemiek. De soloshow is ook voor compactere gezelschappen en kleinere ruimtes geschikt.

Soloshow “de Mallemolen”

De mallemolen is een persoonlijke show die een verrassend gevoel van herkenning en nostalgie oproept. Het is een mix van heerlijke humor en vrolijke liedjes en medleys. Ton Bruining zal interactie met de zaal zoeken door aan te moedigen om hem mee te zingen. Deze show is voor grote en kleine gezelschappen geschikt en kan zelfs in een woonkamer plaatsvinden.

Feest- & Zangduo “Bekend van TV”

Dit Feestduo zal een mengeling van liedjes zingen die vaak een lach maar soms ook een traan op zullen wekken bij het publiek. Door het publiek op interactieve manier mee te nemen op een reis van herkenning zal het een hilarische en gezellige middag of avond worden. Ton en Edward zullen na de pauze de show nog beweeglijker maken door er een klein dansje en zelfs de polonaise aan toe te voegen!

Zangeres Annemiek zorgt voor meer dynamiek

Als Zangeres Annemiek een plaatsje vrij heeft in haar agenda zal zij gezellig met het Feestduo meekomen. Met haar fluweel zachte stem en geweldige uithalen kan zij een heel ander genre zingen. Daarnaast staat ze altijd open voor verzoeknummertjes uit het publiek.

FOTO IMPRESSIE