Zanger voor feest in Alblasserdam

Zanger voor feest AlblasserdamGeeft u binnenkort een feest in Alblasserdam en bent u hiervoor nog op zoek naar een zanger? Pokoloko biedt u een avond vol belevingen. Wij verzorgen het totale entertainment op uw feest. Zo hoeft u geen moment om te kijken naar onder andere de muziek. Het enige wat u te doen staat is genieten!

Gratis kennismaking

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen zullen wij vooraf een gratis kennismakingsgesprek inplannen. U kunt dan op uw gemak kennismaken met ons en wij krijgen een beter beeld van u als persoon. We zullen hier uitgebreid uw wensen en het feest bespreken. Verzoekjes worden uiteraard ook genoteerd.

Het entertainment

Voor uw feest in Alblasserdam kunnen wij niet alleen DJ’s regelen maar ook verschillende live zangers. Zo maakt Feestduo Mannetje & Mannetje er een echt spektakel van. Door hun diversiteit in genres maken zij van ieder feest een succes. Voor nog meer afwisseling kunt u het repertoire uitbreiden met Zangeres Annemiek. Met haar fluweel zachte stem en geweldige uithalen bereikt zij weer compleet andere genres dan het Feestduo.

Over ons

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Of het nu gaat om het regelen van een zanger voor een feest in Alblasserdam of een compleet georganiseerde show voor een verjaardagsfeest, wij maken overal een feestje van! Voor entertainment gaat u naar Pokoloko!

Contact

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Bent u geïnteresseerd in een van onze zangers voor uw feest in Alblasserdam? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Voor iedere situatie zullen wij een passend aanbod doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)