Pokoloko is onder andere gespecialiseerd in het organiseren van een Sinterklaasshow! Wij zorgen voor een spetterend voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. De show duurt minimaal 45 minuten en is geschikt voor jong en oud. Het is een uniek feest waar de kinderen nog lang over na zullen praten. Bij deze compleet verzorgde show horen onder meer live zang, goochelacts en een kort toneelstukje. Er zal niemand op zijn stoel blijven zitten door de swingende muziek, polonaise en vooral de gezelligheid!

Waarom moet u kiezen voor onze Sinterklaasshow?

De Sinterklaasshow duurt ongeveer 50 minuten.

Wij verzorgen ook het geluid.

De liedjes worden live gezongen.

Korte kinderdisco met een echte dj.

Inhoud

Tijdens de Sinterklaasshow komt de kok van Sinterklaas langs en maakt hij er een feestelijke beleving van. Dit doet hij door leuke liedjes te zingen en het uitvoeren van goochelacts. Er worden natuurlijk bekende live hits gezongen. Denk hierbij aan de echte Sinterklaasnummers en klassiekers als Tsjoe Tsjoe Wa en Hoofd, Schouders, Knie en Teen. De Sinterklaas en zijn pieten worden niet verzorgd door Pokoloko, wel zorgen wij voor de verdere faciliteiten van het bezoek zodat de Sint goed verstaanbaar is voor iedereen. Na het bezoek van Sinterklaas is er nog een kinderdisco met een echte dj en zo is het feest compleet.

Kosten

De kosten van de Sinterklaasshow zijn € 795,- ex 9% btw. De prijs is exclusief Sinterklaas en zijn pieten, deze worden niet door ons verzorgd. Voor scholen en instellingen hanteren wij andere prijzen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast rekenen wij geen reiskosten tot 100 kilometer vanaf Zwijndrecht.

FOTO IMPRESSIE