Sinterklaasshow in Nieuw-Lekkerland

Pokoloko is onder andere gespecialiseerd in het organiseren van een Sinterklaasshow in Nieuw-Lekkerland! Wij zorgen voor een spetterend voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. De show duurt minimaal 45 minuten en is geschikt voor jong en oud.

Tijdens de Sinterklaasshow komt de kok van Sinterklaas langs en maakt hij er een feestelijke beleving van. Dit doet hij door middel van een kort toneelstukje en het uitvoeren van goochelacts. Daarnaast worden er natuurlijk bekende live hits gezongen. Denk hierbij aan de echte Sinterklaasnummers en klassiekers als Tsjoe Tsjoe Wa en hoofd, schouders, knie en teen. De Sinterklaas en pieten worden niet verzorgd door Pokoloko, wel zorgen wij voor de verdere faciliteiten van het bezoek zodat de Sint goed verstaanbaar is voor iedereen. Na het bezoek van Sinterklaas is er nog een kinderdisco met een echte dj en zo is het feest compleet. Kortom, niemand zal er op zijn stoel blijven zitten door de swingende muziek, polonaise en vooral de gezelligheid!

Kosten

De kosten van de Sinterklaasshow in Nieuw-Lekkerland zijn € 795,- ex 9% btw. De prijs is exclusief Sinterklaas en zijn pieten, deze worden niet door ons verzorgd. Voor scholen en instellingen hanteren wij andere prijzen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast rekenen wij geen reiskosten tot 100 kilometer vanaf Zwijndrecht.

Waarom moet u kiezen voor onze Sinterklaasshow bij u in Nieuw-Lekkerland?

  • Sinterklaasshow Nieuw-LekkerlandPokoloko Events biedt u de leukste Sinterklaasshow in Nieuw-Lekkerland.
  • Onze geluidsapparatuur is inclusief tot 150 personen.
  • Tijdens het bezoek van de Sint verzorgen wij ook het geluid.
  • De liedjes worden live gezongen.
  • Na het bezoek van de Sint volgt een korte kinderdisco met een echte dj.
  • Reiskosten zijn tot 100 kilometer vrij vanaf Zwijndrecht Nederland.

Contact

Wilt u graag een gezellige en unieke Sinterklaasshow in Nieuw-Lekkerland? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)