Sinterklaasfeest in Nieuw-Lekkerland

Wilt u Sinterklaas een keer een andere draai geven? Lees dan verder voor meer informatie over ons sinterklaasfeest in Nieuw-Lekkerland! Wij organiseren een uniek feest waar de kinderen nog lang over na zullen praten. Bij deze compleet verzorgde show horen onder meer live zang, goochelacts en een kort toneelstukje.

De inhoud van het sinterklaasfeest in Nieuw-Lekkerland

Sinterklaasfeest Nieuw-Lekkerland

Tijdens de show komt de kok van Sinterklaas langs om er een groot feest van te maken samen met de kinderen. Door middel van interactie met het publiek tijdens de goochelacts, live zang en het toneelstukje zorgt hij ervoor dat de kinderen geen moment stilzitten. Zij zullen uit volle borst mee gaan zingen met de bekendste Sinterklaas- en kinderliedjes. De show is bedoeld als voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. Daarnaast is het geschikt voor jong en oud en duurt de show minimaal 45 minuten. Sinterklaas en zijn pieten worden niet door Pokoloko verzorgd, maar wel zorgen wij voor het geluid tijdens hun bezoek, zodat de Sint goed verstaanbaar is voor iedereen. Ook is er na de show nog een kinderdisco met een echte dj die precies draait wat de kinderen leuk vinden.

Kosten

De kosten van het sinterklaasfeest in Nieuw-Lekkerland zijn € 795,- ex 9% btw. Voor scholen en instellingen hanteren wij andere prijzen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast rekenen wij geen reiskosten tot 100 kilometer vanaf Zwijndrecht.

Kortom, wilt u de kinderen verrassen met een show waar zij nog lang van zullen nagenieten? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres! Wij weten precies wat we moeten doen om de kinderen een fantastisch sinterklaasfeest in Nieuw-Lekkerland te bezorgen.

Contact

Heeft u interesse in het boeken van een onvergetelijk sinterklaasfeest in Nieuw-Lekkerland? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)