Show voor kinderen Hendrik-Ido-Ambacht

De Pi Pa Poko show is dé hit van 2019 voor kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht! Het is een minimaal 45 minuten durende show waarbij gezelligheid en interactie met het publiek centraal staat.

Inhoud van de show

Show voor kinderen Hendrik-Ido-Ambacht

De show bestaat uit minimaal 45 minuten lang vermaak voor jong en oud. Alle kinderen kunnen lekker meedoen en de ouders kunnen toekijken hoe zij aan het genieten zijn van de show in Hendrik-Ido-Ambacht! Tijdens de show worden er door Poko verschillende goochelacts uitgevoerd en bekende hits live gezongen zoals Tsjoe Tsjoe Wa en hoofd, schouders, knie en teen. Hierop gaan de kinderen altijd volledig uit hun dak!

Kosten

De show voor kinderen kan overal uitgevoerd worden, van huiskamer tot grote zaal in Hendrik-Ido-Ambacht. De prijs passen wij dan ook aan vanwege de geluidsapparatuur die nodig is. Voor een grote zaal hebben wij natuurlijk meer nodig dan voor een huiskamer. Daarom is de prijs van een huiskamershow 250 euro en voor een grotere zaal tot 100 personen 350 euro. Kortom, wilt u uw kinderen verrassen met een show waar zij nog lang van zullen nagenieten? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres! Poko weet precies wat hij moet doen om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Ons verdere aanbod

Naast de show voor kinderen biedt Pokoloko nog meer shows aan, namelijk:

  • Shows voor ouderen
  • Ons bekende ‘’Bingoloko’’. Dit is bingo maar dan in een nieuw en uniek jasje gestoken met live muziek en veel gezelligheid.
  • Sinterklaasshows

Contact

Heeft u interesse in het boeken van een onvergetelijke show voor kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)