Show verjaardagsfeest Barendrecht

Wilt u voor uw zoon of dochter een onvergetelijke dag organiseren voor zijn of haar verjaardag in? Dan bieden wij u een spetterende show voor een verjaardagsfeest Barendrecht! Elke show is bijzonder en altijd een daverend succes!

Inhoud van de show

De show is minimaal 45 minuten lang vermaak voor jong en oud. Alle kinderen kunnen lekker meedoen en de ouders kunnen toekijken hoe zij aan het genieten zijn van de show voor het verjaardagsfeest in Barendrecht! Het bestaat uit een toneelstuk waarin Poko het publiek vermaakt met minidisco liedjes, goochelacts en zijn enthousiasme!

Minidisco liedjes
Tijdens onze show worden liedjes van de bekende minidisco cd’s live gezongen, zoals bijvoorbeeld de Tjoe Tjoe Wa en Doe maar lekker mee.

Show verjaardagsfeest Barendrecht

Goochelen
Ook zal Poko alle kinderen, maar ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s verbazen met zijn goocheltrucs. Denk hierbij aan ballen verwisselen van plaats, doekjes verdwijnen en nog meer trucs waar ze verstelt van zullen staan. Dit alles gebeurt in interactie met het publiek zodat de kinderen lekker bezig zijn.

Dansen
Daarnaast krijgt Poko al het publiek op de dansvloer om met hem mee te dansen. In vrijwel elke show staan de kinderen binnen no-time te dansen en lopen zij rond om een polonaise te doen. Kortom, de kinderen zullen geen minuut stilzitten! Het enige wat zij moeten doen is genieten van de onvergetelijke show voor het verjaardagsfeest in Barendrecht!

Wie is Poko?

Poko is het alter ego van Ton Bruining die op jonge leeftijd al op het podium stond. Hier geniet hij altijd intens van en daarom treed hij ook het allerliefst op voor kinderen, maar daarnaast doet hij dit ook voor senioren en gehandicapten.

Contact

Heeft u interesse in een spetterende show voor het verjaardagsfeest van uw zoon of dochter in Barendrecht? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)