Show kinderfeest in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een spetterende show voor een kinderfeest in Ridderkerk? Waar de kinderen nog lang over na zullen praten? Dan bent u bij Pokoloko aan het juiste adres! Onze kindershow Pi Pa Poko is dé hit van 2019.

Over de show

Show kinderfeest Ridderkerk

De show is minimaal 45 minuten lang vermaak voor jong en oud. Het bestaat uit een toneelstukje, goochelacts en natuurlijk worden er bekende hits live gezongen door Poko. Denk hierbij aan Tsjoe Tsjoe Wa en hoofd, schouders, knie en teen. De kinderen zullen hierop ongetwijfeld compleet uit hun dak gaan! Ook voor de papa’s en mama’s is het een leuke show om de kinderen te zien genieten van alles wat de spetterende show voor het kinderfeest in Ridderkerk te bieden heeft. In vrijwel elke show staan de kinderen binnen no-time op hun stoelen te dansen en lopen zij rond om een polonaise te doen. Kortom, de kinderen zullen geen minuut stilzitten!

De show voor het kinderfeest in Ridderkerk kan overal gespeeld worden, van huiskamer tot grote zaal. De prijs passen wij daarom ook vooral aan vanwege de geluidapparatuur die nodig is. Dit is uiteraard voor een grote zaal meer dan voor een huiskamer. De prijs van een huiskamershow is 250 euro en voor een grotere zaal tot 100 personen is dit 350 euro.

Wie is Poko?

Poko is het alter ego van Ton Bruining die op jonge leeftijd al op het podium stond. Hier geniet hij altijd intens van en daarom treed hij ook het allerliefst op voor kinderen, maar daarnaast doet hij dit ook voor senioren en gehandicapten.

Contact

Heeft u interesse in een spetterende show voor een kinderfeest in Ridderkerk? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)