Verzorgingstehuis feest organiseren in ‘s-Gravendeel

Wilt u een feest organiseren in een verzorgingstehuis in ‘s-Gravendeel? Pokoloko kan u hierbij helpen! Wij bieden twee soorten shows aan die geschikt zijn voor ouderen en gehandicapten. Afhankelijk van het publiek zullen wij interactie zoeken. Dit kan variëren van klappen, meezingen tot zelfs een klein dansje. De gasten zullen een gezellige avond hebben waar ze nog lang van na kunnen genieten!

ZorgShow

Verzorgingstehuis feest organiseren 's-Gravendeel

Als u met de hulp van Pokoloko een feest gaat organiseren voor een verzorgingstehuis in ‘s-Gravendeel heeft u de keuze uit twee van onze “ZorgShows”. Deze zijn voor zowel gehandicapten als ouderen geschikt. Voor grotere groepen kunnen wij het programma uiteraard op maat maken.

Soloshow “de Mallemolen”

Deze soloshow geeft het publiek een verassend gevoel van herkenning en verlangen naar vroeger. De avond bestaat uit een mix van medleys, heerlijke humor en vrolijke liedjes. Ton zal passende interactie zoeken met de zaal en zal ze ook regelmatig aanmoedigen om mee te zingen. Deze show is ook geschikt voor een kleiner publiek in bijvoorbeeld een huiskamer.

Feestduo Mannetje & Mannetje “Samen zijn”

Deze ZorgShow is een mengeling van nostalgische liedjes met vaak een lach en af en toe een traan. Het publiek wordt meegenomen op een reis van herkenning. Ton en Edward zullen er met veel enthousiasme een vrolijke boel van maken. Deze show is iets beweeglijker dan de soloshow. Er zal dan ook na de pauze aanzet gemaakt worden voor een klein dansje en zelfs de polonaise!

Zangeres Annemiek zorgt voor meer dynamiek

Wanneer u de show van het Feestduo Mannetje & Mannetje boekt én Zangeres Annemiek ook een gaatje in haar agenda vrij heeft, zal zij met hen meekomen om het repertoire uit te breiden. Met haar fluweel zachte stem en geweldige uithalen kan zij diverse nummers zingen. Annemiek doet dan ook zeker verzoeknummertjes uit de zaal.

Contact

Wilt u ook een verzorgingstehuis feest organiseren in ‘s-Gravendeel met de hulp van Pokoloko? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)