Kinderfeest met muziek in Hardinxveld-Giessendam

Kinderfeest met muziek Hardinxveld-GiessendamPokoloko is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van allerlei evenementen waaronder een kinderfeest met muziek in Hardinxveld-Giessendam! Wij hebben een show ontwikkeld voor jong en oud waarbij de kinderen volledig uit hun dak zullen gaan! Poko zorgt ervoor dat de kinderen een te gek kinderfeest in Hardinxveld-Giessendam meemaken waarbij muziek centraal staat en ze een onvergetelijke tijd hebben! Daarnaast vinden wij interactie met de kinderen erg belangrijk dus dit is zeker van toepassing tijdens de show.

Over de show

De show duurt minimaal 45 minuten en bestaat uit een toneelstukje, goochelacts en natuurlijk worden er bekende hits live gezongen door Poko. Denk hierbij aan hoofd, schouders, knie en teen en Tsjoe Tsjoe Wa. Wij kunnen u verzekeren dat de kinderen volledig uit hun dak zullen gaan hierop! Elke show is anders doordat het publiek verschilt en dat maakt ook elke show uniek. Wat wel altijd hetzelfde blijft is dat Poko al het publiek de dansvloer op krijgt om met hem mee te dansen. In vrijwel elke show staan de kinderen binnen no-time te dansen en lopen zij rond om een polonaise te doen.

Het kinderfeest met muziek kan overal gespeeld worden, van een huiskamer tot een grote zaal in Hardinxveld-Giessendam. De prijs passen wij daarom ook vooral aan vanwege de geluidapparatuur die nodig is. Dit is uiteraard voor een grote zaal meer dan voor een huiskamer. De prijs van een huiskamershow is 250 euro en voor een grotere zaal tot 100 personen is dit 350 euro.

Contact

Heeft u interesse in een onvergetelijk kinderfeest met muziek in Hardinxveld-Giessendam? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)