Karaoke organiseren in Barendrecht

Pokoloko kan u ook van dienst zijn bij het organiseren van een karaoke in Barendrecht! Wij hebben alle materialen tot onze beschikking voor een echt feest. Wij hebben een zeer divers en breed aanbod muziek en de teksten zijn allemaal af te lezen. In plaats van een artiest in te huren zijn jullie het zelf voor een avond. Kortom, een gezellige avond vol humor en plezier!

Pokoloko karaoke

Karaoke organiseren Barendrecht

De karaoke van Pokoloko is één groot feest! U kunt er zelf een hele show van maken. De achtergrondmuziek van de nummers wordt afgespeeld terwijl de tekst op een groot scherm te lezen is. Zo hoeft u niet de nummers uit uw hoofd te zingen, maar dat mag uiteraard wel! Door de grote diversiteit in beschikbare muziek is er voor ieder wat wils en komt de echte artiest in jezelf naar boven. De show wordt begeleid door Feestduo Mannetje & Mannetje. Zij zorgen ervoor dat de hele avond op rolletjes loopt! Het Feestduo zal eerst wat nummertjes voor doen om de zaal een beetje op te warmen. Als de smaak eenmaal te pakken is, komt niemand meer onder een optreden uit. Als de karaoke klaar is, zal de Feest-DJ nog gezellige muziek draaien.

Karaoke is voor iedereen!

Karaoke in Barendrecht kunt u echt voor ieder gezelschap organiseren. Het is door het brede aanbod nummers geschikt voor iedere leeftijd. Zo hebben wij de show al bij diverse verenigingen en feesten gegeven. Zelfs bij ouderen en mensen met een beperking was de karaoke een groot succes!

Contact

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Wilt u ook een karaoke organiseren in Barendrecht met onze hulp? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Voor iedere situatie zullen wij een passend aanbod doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)