Feest zorginstelling in Hardinxveld-Giessendam

Wilt u wat extra doen voor ouderen of gehandicapten in Hardinxveld-Giessendam zoals een feest voor een zorginstelling? Dit kan met behulp van Pokoloko! Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een ZorgShow. Muziek heeft een sterke invloed op het functioneren van mensen. Zo heeft het een zeer positieve werking op het geheugen en cognitief vermogen. Tot slot kan het ook de sociale vaardigheden en emotionele toestand van mensen met alzheimer verbeteren.

De ZorgShow

Feest zorginstelling Hardinxveld-Giessendam

Pokoloko biedt twee shows aan. Daarnaast kunnen deze uitgebreid worden met Zangeres Annemiek. Wij zullen op een passende manier het publiek bij de show betrekken. Op deze manier maken wij een echt feest van de zorginstelling in Hardinxveld-Giessendam.

Soloshow “de Mallemolen”

Deze show geeft een verassend gevoel van herkenning en nostalgie. Het bestaat uit een mix van vrolijke liedjes, leuke humor én medleys van vroeger. Ton Bruining zal interactie met de zaal zoeken op een passende manier afhankelijk van het publiek. De show kan voor zowel grotere als kleinere gezelschappen geboekt worden en aangepast worden op verschillende gezelschappen.

Feestduo Mannetje & Mannetje “Samen zijn”

Bij deze show wordt het publiek op een interactieve manier op hilarische wijze meegenomen op een reis van herkenning. Er komt een mengeling van nostalgische liedjes die vaak tot een lach en soms tot een traan leiden. Ton en Edward maken er samen een vrolijke boel van. Het is een beweeglijkere show dan de solo. Na de pauze zal dan ook de polonaise gedaan worden en een klein dansje. De show is een avondvullend programma en kan uiteraard ook voor u op maat gemaakt worden.

Zangeres Annemiek zorgt voor meer dynamiek!

Wanneer Feestduo Mannetje & Mannetje een show heeft en Annemiek ook vrij is, zal zij gezellig meekomen om het repertoire te verbreden! Zij zullen samen dan de sterren van de hemel zingen. Zangeres Annemiek heeft een fluweel zachte stem maar kan ook zeker geweldig uithalen. Op verzoek van gasten kan zij diverse nummers zingen van onder meer Tina Turner.

Contact

Heeft u interesse in een feest voor een zorginstelling in Hardinxveld-Giessendam? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)