Feest voor Sinterklaas in Sliedrecht

Feest voor Sinterklaas Sliedrecht

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat een spetterend feest voor Sinterklaas in Sliedrecht voor u regelt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor Sinterklaas een show ontwikkeld waarbij de kok van Sinterklaas langskomt en er een feestelijke beleving van maakt. Wij zorgen voor een spetterend voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. De show bestaat uit minimaal 45 minuten vermaak voor jong en oud met een kort toneelstukje, goochelacts en er worden bekende live hits gezongen. Denk hierbij aan de Tsjoe Tsjoe Wa en hoofd, schouders, knie en teen. Tijdens dit spetterende feest zullen de kinderen actief onderdeel zijn.

Sinterklaas en zijn pieten worden niet door Pokoloko verzorgd, maar wel zorgen wij voor het geluid tijdens hun bezoek, zodat de Sint goed verstaanbaar is voor iedereen. Na het bezoek van Sinterklaas is er nog een kinderdisco met een echte dj die precies draait wat de kinderen leuk vinden.

Kosten

De kosten van het feest voor Sinterklaas in Sliedrecht zijn € 795,- ex 9% btw. De prijs is exclusief Sinterklaas en zijn pieten, deze worden niet door ons verzorgd. Voor scholen en instellingen hanteren wij andere prijzen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast rekenen wij geen reiskosten tot 100 kilometer vanaf Zwijndrecht.

Ons verdere aanbod

Naast het feest voor Sinterklaas in Sliedrecht biedt Pokoloko nog meer shows aan, namelijk:

  • Shows voor ouderen
  • Ons bekende ‘’Bingoloko’’. Dit is bingo maar dan in een nieuw en uniek jasje gestoken met live muziek en veel gezelligheid.
  • (Verjaardags)feesten voor kinderen

Contact

Wilt u graag een gezellig en uniek feest voor Sinterklaas in Sliedrecht meemaken? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)