Entertainment voor senioren in Sliedrecht

Zoekt u een passend en leuk entertainment voor senioren in Sliedrecht? Dan zijn de ZorgShows van Pokoloko wat voor u. Muziek roept emoties op en kan herinneringen omhoog halen. Het heeft een zeer positief effect op het geheugen en cognitief vermogen. Internationale studies tonen dan ook aan dat de sociale vaardigheden en emotionele toestand van mensen met Alzheimer kan verbeteren. Geef ouderen een feestje van herkenning met de ZorgShows van Pokoloko!

Onze ZorgShows

Pokoloko biedt twee shows aan. Zangeres Annemiek komt met enige regelmaat als extra toevoeging mee bij de show “Samen zijn”. Zowel de soloshow als die van het Feestduo zijn geschikt voor ouderen en mensen met een beperking.

Soloshow “de Mallemolen”

De mallemolen is een persoonlijke show die een verassend gevoel van herkenning en nostalgie oproept. Het is een mix van heerlijke humor en vrolijke liedjes en medleys. Ton Bruining zal interactie met de zaal zoeken door ze aan te moedigen om hem mee te zingen. Deze show is voor grote en kleine gezelschappen geschikt en kan zelfs in een woonkamer plaatsvinden.

Entertainment voor senioren Sliedrecht

Feestduo Mannetje & Mannetje “Samen zijn”

De shows van dit duo zijn wat beweeglijker. Het publiek zal eerst op hilarische wijze interactief meegenomen worden op een reis van herkenning. Nadat de toeschouwers opgewarmd zijn, zullen Ton en Edward er nog een schepje bovenop doen. Door ze uit te nodigen voor een klein dansje gevolgd door de polonaise!

Zangeres Annemiek

Om wat meer dynamiek in de Duoshow te krijgen, kan Zangeres Annemiek meekomen. Met haar fluweel zachte stem en geweldige uithalen wordt een heel ander genre bereikt. Ze staat altijd open voor verzoeknummertjes vanuit het publiek.

Contact

Heeft u interesse in de ZorgShow van Pokoloko als entertainment voor senioren in Sliedrecht? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)