Entertainment voor een verzorgingstehuis in Dordrecht

Bent u op zoek naar passend entertainment voor een verzorgingstehuis in Dordrecht? Dan zijn de ZorgShows van Pokoloko precies wat u zoekt! Uit onderzoek is gebleken dat muziek een sterke invloed heeft op het functioneren van mensen. Zo is het voor mensen met Alzheimer effectief voor het verbeteren van de sociale vaardigheden en de emotionele toestand. Daarnaast heeft het voor veel een positieve werking op het geheugen en cognitief vermogen. Kortom, wij geven met passie een feestje van herkenning voor ouderen of mensen met een beperking!

ZorgShow

Wij bieden standaard twee typen shows aan, namelijk een soloshow en een met het Feestduo. Tevens kan deze laatste uitgebreid worden met Zangeres Annemiek. De soloshow is ook voor compactere gezelschappen en kleinere ruimtes geschikt.

Soloshow “de Mallemolen”

Entertainment verzorgingstehuis Dordrecht

De soloshow wordt uitgevoerd door Ton Bruining. Hij zal met gevoel voor humor door te gevlogen tijden heen gaan. Dit zal dan ook veel herkenning en verlangen in het publiek oproepen. Ton zingt een mix van diverse liedjes en medleys en zal dit combineren met gezellige humor. Ook zal hij proberen om interactie met de zaal te zoeken. Zo zal hij het publiek meermaals aanmoedigen om mee te zingen.

Feestduo Mannetje & Mannetje “Samen zijn”

Dit Feestduo zal een mengeling van liedjes zingen die vaak een lach maar soms ook een traan op zullen wekken bij het publiek. Door het publiek op interactieve manier mee te nemen op een reis van herkenning zal het een hilarische en gezellige middag of avond worden. Ton en Edward zullen na de pauze de show nog beweeglijker maken door er een klein dansje en zelfs de polonaise aan toe te voegen!

Zangeres Annemiek zorgt voor meer dynamiek

Als Zangeres Annemiek een plaatje vrij heeft in haar agenda zal zij gezellig met het Feestduo meekomen. Met haar fluweel zachte stem en geweldige uithalen kan zij een heel ander genre benaderen. Het publiek kan ook diverse verzoeknummers opvragen bij Annemiek.

Contact

Heeft u interesse in de ZorgShow van Pokoloko als entertainment voor een verzorgingstehuis in Dordrecht? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)