Bingo

BingoDenkt u bij het woord bingo aan een ouderwets spelletje voor oude mensen? Dan heeft u nog geen kennis gemaakt met de BingoLoko van Pokoloko! Wij maken van bingo een complete avond vol met entertainment en gezelligheid. Zo kunt u heel de avond genieten van live optredens, karaoke, knallende confetti kanonnen en tot slot een feest DJ. Wat  kunt u nog meer wensen?

BingoLoko

Onze unieke bingo spektakels hebben we een eigen naam gegeven, namelijk BingoLoko. Deze avond bestaat uit drie ronden bingo met divers entertainment tussendoor. Zo zal de middag of avond beginnen met live muziek totdat iedereen binnen is. Als de gasten er klaar voor zijn zullen we beginnen met de eerste ronde. Tussen de drie ronden zullen er optredens zijn van Feestduo Mannetje & Mannetje. Dit repertoire kunt u ook uitbreiden met Zangeres Annemiek en Feest DJ Pokoloko. Uiteraard zijn er iedere ronde diverse leuke prijzen te winnen tijdens de bingo.

Pokoloko kan u ook van dienst zijn als u de BingoLoko in wilt zetten als inzamelingsactie. Zo kunt u geld ophalen voor bijvoorbeeld een goed doel of een vereniging. Als u benieuwd bent naar wat dit evenement u op zou kunnen leveren, kunnen wij u een rekenvoorbeeld sturen. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Pokoloko

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Of het nu een bingo is of een karaoke avond, wij staan voor u klaar. Wij hebben diverse mogelijkheden in huis. Zo nemen wij alle benodigdheden voor een gezellige avond zelf mee naar de gewenste locatie. Het enige wat wij nodig hebben is een stroom aansluiting.

Contact

Wilt u graag een gezellige en unieke BingoLoko middag of avond van Pokoloko? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)