Bingo organiseren

Bingo organiserenWilt u een leuke en originele bingo organiseren? De bingo van Pokoloko is uniek! Wij faciliteren naast de bingo ook het entertainment waardoor u kunt genieten van een onvergetelijke avond. Bij de complete bingo ervaring van Pokoloko horen onder meer live zang, karaoke en knallende confetti kanonnen. Kortom, wat wilt u nog meer?

BingoLoko, een unieke ervaring!

Als u denkt dat bingo saai en voor oude mensen is, heeft u nog nooit van onze bingo gehoord. De bingo die Pokoloko organiseert is zo uniek dat we het een eigen naam hebben gegeven, namelijk BingoLoko!

BingoLoko is voor iedereen en voor ieder moment geschikt. Wij organiseren de gehele bingo. Het enige wat u zelf nog te doen staat zijn de hapjes en drankjes. Wij kunnen voor iedere situatie een passend aanbod doen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen als u de bingo als inzamelingsactie voor uw vereniging wilt.

Wat mag u verwachten van onze bingo avond?

BingoLoko geeft een unieke beleving aan bingo. Allereerst zal uw gezelschap met live muziek ontvangen worden. Wanneer iedereen er is, zullen we starten met de eerste ronde. De bingo zal gepresenteerd worden door presentator Niels. Hij zal er de getallen voor iedereen duidelijk opnoemen op een enthousiaste manier.

De gehele bingo zal bestaan uit drie ronden. Tussen elke ronde zal het publiek vermaakt worden met live muziek van onder andere Feestduo Mannetje & Mannetje. Dit repertoire kan overigens uitgebreid worden met Zangeres Annemiek voor nog meer dynamiek. Om de georganiseerde bingo avond helemaal af te maken kunnen wij ook karaoke toevoegen en een feest DJ die tot in de late uurtjes doorgaat!

Contact

Wilt u graag een gezellige en unieke BingoLoko organiseren met de hulp van Pokoloko? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)