Bingo organiseren in Zwijndrecht

Bingo organiseren ZwijndrechtWilt u een originele en gezellige bingo organiseren in Zwijndrecht? Pokoloko biedt dan een unieke ervaring, namelijk BingoLoko! Als u dacht dat bingo saai en ouderwets is, heeft u het goed mis. Onze bingo heeft niet voor niets een eigen naam gekregen. Het spel bestaat uit drie ronden met tussendoor live optredens van onze toppers.

BingoLoko

De als u er voor kiest om een BingoLoko in Zwijndrecht te organiseren, begint de avond al als een feestje. De gasten worden ontvangen met live muziek. Wanneer iedereen er klaar voor zit, zullen wij direct beginnen met de eerste ronde. De nummers worden enthousiast en duidelijk opgelezen door de presentator van de avond, genaamd Niels. Uiteraard zijn er iedere ronde leuke prijzen te winnen.

Als de eerste ronde afgelopen is, zal er opnieuw live muziek zijn van ons Feestduo Mannetje & Mannetje of Zangeres Annemiek. Zij zullen met leuke meezingers de hele zaal meekrijgen in de gezellige sfeer. Hierna worden de volgende rondes gespeeld en opnieuw afgewisseld met muziek.

Als u de bingo in Zwijndrecht laat organiseren door Pokoloko, hoeft u nergens naar om te kijken. Het enige wat wij nodig hebben zijn een stoomaansluiting en uw wensen of voorkeuren. Na de bingo is er nog een mogelijkheid voor karaoke. Tot slot sluit de Feest DJ de geslaagde avond af met leuke plaatjes!

Contact

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Wilt u ook een leuke bingo organiseren met onze hulp? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Voor iedere situatie zullen wij een passend aanbod doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)