Bingo met muziek

Bingo met muziekDenkt u bij bingo nog aan een ouderwets spel voor ouderen? Dan heeft u nog geen kennis gemaakt met BingoLoko van Pokoloko! Wij bieden een gezellige bingo met muziek. Door er een bingo avond te combineren met live entertainment en show maakt u er een echt feest van. Pokoloko biedt een complete avond die iedereen zal onthouden. Kortom, wat wilt u nog meer?

BingoLoko, wat is dat?

BingoLoko is de unieke versie van bingo met muziek en feest van Pokoloko. Als u dit feest organiseert, kunt u uw gasten van een onvergetelijke avond verzekeren. Bij aanvang zal er live muziek zijn totdat de gasten klaar zijn voor de bingo. De bingo zal uit drie ronden bestaan waarbij presentator Niels de nummers enthousiast zal opnoemen. Iedere ronde kunt u diverse leuke prijzen winnen.

Tussen de rondes door zullen er optredens zijn van Feestduo Mannetje & Mannetje en Zangeres Annemiek. Na de bingo kunt u zelf gaan optreden met onze karaokeset. Hier staat bijna alle muziek op dus voor ieder wat wils. Tot slot sluiten we de avond af met DJ Pokoloko. Zij maken er een feestje van tot in de late uren!

Pokoloko

Wij kunnen u diverse toevoegingen aan uw feesten of evenementen bieden. U kunt allereerst een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kunnen wij u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen voorleggen. Verder beschikken wij over een volledige karaokeset, een bellenblaasmachine, rookmachine, muziekinstallatie en een complete lichtshow om de live artiesten te ondersteunen. Oftewel, alles wat er nodig is om een geslaagd feest te organiseren!

Contact

Wilt u ook de gezellige en unieke bingo met muziek van Pokoloko? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)