Bingo met muziek in Hendrik-Ido-Ambacht

Bingo met muziek Hendrik-Ido-Ambacht

Een leuke bingo met muziek in Hendrik-Ido-Ambacht organiseren, doet u met de hulp van Pokoloko! Wij zorgen ervoor dat uw avond vlekkeloos verloopt en dat u volop kunt genieten. Door bingo te combineren met een feestje wordt het op en top gezellig. Natuurlijk zijn er iedere ronde ook leuke prijzen te winnen die worden uitgereikt door presentator Niels.

Wat houdt BingoLoko in?

BingoLoko is de unieke bingo met muziek in Hendrik-Ido-Ambacht van Pokoloko. De gehele avond wordt door ons georganiseerd waardoor u uw handen vrij heeft. De avond zal bestaan uit verschillende activiteiten en entertainment, namelijk:

Uw gasten zullen ontvangen worden met live muziek. Als iedereen er klaar voor is, zullen wij direct beginnen met ronde één. Presentator Niels zal enthousiast alle nummertjes opnoemen tot er iemand bingo heeft. Als de ronde afgelopen is, zal de pauze gevuld worden met live muziek. Bij de overige twee rondes zal het ook op deze manier verlopen.

Als de bingo met muziek in Hendrik-Ido-Ambacht klaar is, is er de mogelijkheid om zelf op te treden. Laat uw verborgen artiest naar buiten komen tijdens een gezellige karaoke. Hierna zal de Feest DJ van Pokoloko nog leuke plaatjes draaien waardoor de avond afgesloten wordt met een leuk feest. De live muziek zal verzorgd worden door Zangeres Annemiek en Feestduo Mannetje & Mannetje. Zij hebben een breed repertoire waaronder ook veel leuke meezingers.

Contact

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Wilt u ook een leuke bingo met muziek in Hendrik-Ido-Ambacht? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Voor iedere situatie zullen wij een passend aanbod doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)