Bingo met artiesten

Bingo met artiestenBingo ouderwets en saai? Welnee, door bingo te combineren met artiesten maak je er een feestje van! De bingo van Pokoloko is niet zomaar een bingo. Door ons diverse entertainment is het een unieke ervaring. BingoLoko is voor iedereen en voor ieder moment geschikt. Wij organiseren de gehele bingo voor u. Het enige wat u zelf nog te doen staat zijn de hapjes en drankjes. Wij kunnen voor iedere situatie een passend aanbod doen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen als u de bingo als inzamelingsactie voor uw vereniging wilt.

Wat houdt BingoLoko in?

BingoLoko is een complete avond bestaand uit bingo met artiesten. De avond zal gepresenteerd worden door Niels Bingo. De gasten zullen ontvangen worden met live muziek. Als iedereen een plaatsje heeft gevonden en klaar is om te beginnen, zal presentator Niels de eerste ronde beginnen. Iedere ronde zijn er diverse leuke prijzen te winnen.

De bingo zal uit drie ronden bestaan met in de pauze optredens van artiesten. Feestduo Mannetje & Mannetje en Zangeres Annemiek maken er een echt feestje van. Na de bingo is er nog de mogelijkheid voor karaoke. Wij hebben een volledige karaokeset met vrijwel alle muziek. Zo zit er altijd voor iedereen een nummertje tussen. Tot slot eindigt het feest met DJ Pokoloko die plaatjes draait tot in de late uren.

Contact

Wilt u ook een gezellige en unieke bingo avond met artiesten georganiseerd door Pokoloko? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)