Bingo met artiesten in Hendrik-Ido-Ambacht

Een originele bingo met artiesten in Hendrik-Ido-Ambacht organiseren? Dat doet u met de hulp van Pokoloko! Wij zorgen voor een complete avond vol gezelligheid. Laat de organisatie maar aan ons over. Zo heeft u uw handen vrij om lekker mee te doen aan het leukste bingospel van Nederland!

BingoLoko met artiesten in Hendrik-Ido-Ambacht

Bingo met artiesten Hendrik-Ido-Ambacht

BingoLoko is de naam die wij onze unieke bingo hebben gegeven. Het is een complete avond bestaand uit bingo met artiesten in Hendrik-Ido-Ambacht. De avond zal gepresenteerd worden door Niels Bingo. De gasten zullen ontvangen worden met live muziek. Als iedereen een plaatsje heeft gevonden en klaar is om te beginnen, zal presentator Niels de eerste ronde beginnen. Iedere ronde zijn er diverse leuke prijzen te winnen.

De bingo zal uit drie ronden bestaan met in de pauze optredens van artiesten. Feestduo Mannetje & Mannetje en Zangeres Annemiek maken er een echt feestje van. Na de bingo is er nog de mogelijkheid voor karaoke. Wij hebben een volledige karaokeset met vrijwel alle muziek. Zo zit er altijd voor iedereen een nummertje tussen. Tot slot eindigt het feest met DJ Pokoloko die plaatjes draait tot in de late uren.

Contact

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Wilt u ook een leuke bingo met artiesten in Hendrik-Ido-Ambacht? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Voor iedere situatie zullen wij een passend aanbod doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)