Bingo in Hardinxveld-Giessendam

Een leuke bingo in Hardinxveld-Giessendam organiseren? Maak er gelijk een feestje van! De speciale BingoLoko van Pokoloko is een unieke beleving en zeker geen standaard versie die u overal tegenkomt. Het is een gezellige spelavond die gecombineerd wordt met live muziek. Daarnaast kunt u ook karaoke en de Feest DJ toevoegen om er helemaal een spektakel van te maken.

BingoLoko, wat kan ik verwachten?

Bingo Hardinxveld-Giessendam

Als u kiest voor een avondje bingo in Hardinxveld-Giessendam kunt u een avond vol plezier en gezelligheid verwachten. Het spel zaal gepresenteerd worden door onze Niels Bingo. Hij zal iedere ronde duidelijk de nummertjes roepen en de prijzen uitreiken. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de organisatie en kunt u gezellig meedoen met het spel.

De gasten worden op locatie ontvangen met gezellige live muziek van onze toppers. Ook tussen de speelrondes door zal er live muziek aanwezig zijn. Voor meer diversiteit kunnen Feestduo Mannetje & Mannetje afgewisseld worden met Zangeres Annemiek. We zullen de bingo in Hardinxveld-Giessendam afsluiten met de Feest DJ van Pokoloko. Het is ook mogelijk om karaoke aan de avond toe te voegen.

Contact

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Wilt u ook een leuke BingoLoko in Hardinxveld-Giessendam met onze hulp? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Voor iedere situatie zullen wij een passend aanbod doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)