Bingo avond

Bingo avondWilt u een leuke en originele bingo avond organiseren? Samen met Pokoloko organiseert u een feestelijke avond in een handomdraai! Met ons diverse aanbod entertainment en apparatuur kunnen wij van elke bingo avond een feest maken. Uiteraard zijn er ook iedere ronde leuke prijzen te winnen als u bingo heeft!

BingoLoko avond

BingoLoko is de naam van onze bingo avond. Doordat het een unieke beleving is, hebben wij het een eigen naam gegeven. Bij aanvang zal het entertainment de live muziek verzorgen. Als iedereen een plaatje heeft en er klaar voor is, zullen wij beginnen met de bingo. Na iedere ronde zal er een optreden zijn van een van onze artiesten. U kunt er één kiezen voor heel de avond, of het repertoire uitbreiden. Onze artiesten zijn Feestduo Mannetje & Mannetje, Zangeres Annemiek en Feest DJ Pokoloko.

De bingo zal gepresenteerd worden door Bingo Niels. Hij benoemd enthousiast alle nummertjes tijdens de bingo en praat de avond aan elkaar. Na de bingo is er de mogelijkheid voor karaoke. Tot slot zullen aan het eind de DJ’s er nog een feestje van maken tot in de late uurtjes.

Pokoloko

Pokoloko maakt overal een feestje van. Zo kunt u naast bingo ook een zorgshow, kindershow of sinterklaasshow organiseren. Tot slot zijn wij ook de partij voor een origineel optreden op een feest of een bruiloft. Kortom, voor al uw entertainment en evenementen gaat u naar Pokoloko!

Contact

Wilt u graag een gezellige en unieke Bingo avond met Pokoloko? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Voor iedere situatie zullen wij een passende aanbieding doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)