Bingo avond in Gorinchem

Wilt u een leuke bingo avond in Gorinchem plannen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat dat dan maar aan Pokoloko over! Wij bieden een unieke bingo ervaring met live optredens, karaoke en zelfs een Feest DJ. Het spel zal gepresenteerd worden door onze eigen presentator Niels Bingo. Hij zorgt voor een goed verloop heel de avond. Zo hoeft u alleen nog maar ervoor te zorgen dat u plezier heeft!

BingoLoko, wat is dat?

Bingo avond Gorinchem

Een bingo avond in Gorinchem is een unieke beleving als u het over laat aan Pokoloko. Door het feit dat onze bingo niet te vergelijken is met anderen, hebben wij het een eigen naam gegeven namelijk BingoLoko.

De avond zal beginnen met een ontvangst met live muziek. Dit kan verzorgt worden door Zangeres Annemiek of Feestduo Mannetje & Mannetje. Zij zullen tevens de muziek tussen de speelrondes verzorgen. Als iedereen na ontvangst een plaatsje heeft gevonden, zullen wij direct van start gaan. Presentator Niels zal de nummers duidelijk benoemen en de leuke prijzen uitreiken. Het spel bestaat in totaal uit drie ronden die afgewisseld worden met de live muziek.

Als de laatste ronde is gespeeld is de bingo afgelopen. Natuurlijk gaat het feest gewoon door! Na de bingo heeft u de mogelijkheid om karaoke te doen. Daarna wordt de avond afgesloten met de Feest DJ van Pokoloko. Hij zal de leukste platen draaien en uiteraard ook verzoeknummertjes. Dit kan dus een erg gezellig feestje worden tot in de late uurtjes.

Contact

Pokoloko is uw partner op het gebied van feesten. Wilt u ook een bingo avond in Gorinchem organiseren met onze hulp? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Voor iedere situatie zullen wij een passend aanbod doen. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar info@pokoloko.nl of bellen naar 06 511 516 03.

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)